De nachtmerrie van menig laptopbezitter, een kop koffie of een glas wijn over het toetsenbord van je dierbare laptop heen. En net als dat gebeurt besef je dat er geen back-up is gemaakt van je werk. Al je bestanden mogelijk weg, geen online-meetings meer. En hoe moet je dan morgen of vandaag verder werken? Waar kan je terecht voor de reparatie aan je laptop? Hoe zit dat met waterschade reparatie? Ook helpen we u graag met het vervangen van een gebroken scherm of onderhoud / upgrade van uw laptop.

Onderstaand lees je de eerste dingen die je kan doen als je waterschade hebt met je laptop:

  1. Zet direct uit dat ding! Vocht en elektriciteit gaan niet samen, kortsluiting zorgt vaak voor onherstelbare schade aan telefoon of laptop. Zet hem ook niet meer aan als je hem hebt afgedroogd.
  2. Maak de laptop of telefoon droog met een vocht opnemende doek. Probeer zo veel mogelijk vocht te verwijderen.
  3. Verwijder indien mogelijk de accu of batterij. En laat het toestel drogen op een warme en goed geventileerde plaats.
  4. Breng het toestel zo snel mogelijk langs of maak gebruik van onze pick-up & return service. Zodra we het toestel binnen hebben gaat het in een speciale vocht-ontrekkende zak om de schade zo veel mogelijk te beperken.

We beschikken over een speciale machine die met ultrasone golven en speciale vloeistof alle waterschade resten verwijderd van het toestel. Meer dan 80% van alle apparaten met vochtschade kunnen we redden op deze manier.

Je ontvangt altijd eerst een prijsopgave met de kosten, zodat je kan beslissen wat je wilt doen.